nedjelja, 29. siječnja 2012.

Bengalska Mačka: Velika mačka za velike momke


Zašto imati vlastiti Bengalsku mačku


Ako bacite pogled na bengalsku mačku, gotovo da ne postoji više razloga  da ne dobijete i vi svoju vlastitu. Počevši od egzotične azijske leopard boje, možete vidjeti jasno da ne postoji druga pripitomljena mačka koja je i  blizu ovoj. Polazeći od njene precesija izgrađen stas, mačka je okretana poput svojih divljih predaka. A onda tu je njen imunitet na virus mačje i druge uobičajene viruse koji su smrtonosni za druge kućne mačke, Bengal je izgrađen da traje njezin vijek trajanja. Ako želite bonus, Bengal je kratke dlake,tako da ljudi s alergijama mogu to podnijeti!




Temparament Bengalske mačke


Iako imaju u genima azijskog leopard, oni uopće nisu agresivni poput divljih mački.U stvari, oni su nježni, slatki egzotičani ljubimaci koji obožavaju ljude. Oni su veoma razigrani za razliku od svojih rođaka kućnih mački koji sjede skoro cijeli dan, ako napravite najmanji potez da za igru, bengalska mačka definitivno neće propustit priliku za igru skrivača u kauč s vama. Oni su nježni dovoljno da se mogu igrat s vašim najbližima.


Uzorci boja bengalske mačke




Ono što privlači ljude kod Bengalskih mački najviše je njegova različita obojenost. Postoje u osnovi četiri boje uzoraka Bengalske mačke: smeđe i bijele pozadine ili mramorna na smeđe i bijeloj pozadini.Najčešća boja je uočena smeđe pozadine i najrjeđa je mramora i bijela pozadina, tako da je najskuplji.

Uzorak leopard boja bengalskog jasno pokazuje da je egzotičan ljubimac koji zahtijeva pažnju vaše mačke.



Osiguranje ezoticnog ljubimca : Bengalske mačke


Buduće da su bengalske mačke veoma skupe i dosežu cjene preko 1.000$ , i  njihov životni vijek doseže preko 16 god. , to je dobra investicija, jer vaš ljubimac će da bude dugo uz Vas. To je skupa mačka i egzotična i zahtjvea osiguranje da bi mogli nadoknaditi eventualne gubitke. No, kako bi bili sigurni, ne dopustite da vaš ljubimac luta izvan parametara, iz bilo kog razloga ako želite objavit da se vaša mačka izgubila morat će te priložit račun.


Bengalske mačke su razigrani, egzotičan ljubimac koji treba svakodnevnu pozornost od svojih vlasnika. Dakle, ako ste prvi put vlasnik takve mačke, možda želite naučiti sve o njima prije nego dođete kući s egzotičnim ljubimcom, kao što su Bengalska mačka.

Nema komentara:

Objavi komentar